שלבי המוצר

סיום הטיול

סגירת הטיול במערכת והיסטוריה בפרופיל.

אחרי ההחזרה

הטיול נסגר בסטטוס הושלם ונכנס להיסטוריה. דירוג מוצג רק כשיש דירוג אמיתי.

חזרה ל־איך זה עובד